Despre noi

Petreci mult timp la birou? Ai grija de spatele tau!

 

Nu mai este niciun secret faptul ca scaunele ergonomice au devenit indispensabile pentru munca la birou.

Durerile de spate si problemele de sanatate cauzate de munca indelungata la birou sunt aspecte carora trebuie sa le acordam tot mai multa atentie.

Astfel, Mobogen si-a propus sa vina in intampinarea nevoilor dumneavoastra si va ofera scaune si accesorii de birou ergonomice care, nu numai ca va vor crea un mediu de lucru mai confortabil, dar va vor ajuta sa va mentineti sanatatea, sa ameliorati si sa eliminati problemele legate de durerea de spate, varice si alte afectiuni datorate activitatilor de birou.

Plecand de la motto-ul nostru “Inovatie. Confort. Sanatate” am creat o gama de produse adaptabile nevoilor dumneavoastra, de la scaunele care mentin spatele intr-o pozitie cat mai naturala, cu coloana descriind forma literei “S” si pana la suporturi ergonomice pentru spate si picioare care sa va ajute sa aveti o pozitie cat mai sanatoasa si corecta la birou.

kneeling chairs

Scaune cu suport pentru tibii

 

Acest tip de scaune inovatoare sunt atat ergonomice cat si ortopedice. Mobogen este unicul producator si distribuitor in Romania, toate scaunele noastre din lemn fiind produse manual.

Folosite corespunzator, produsele noastre va vor ajuta sa reduceti si sa eliminati durerile de spate si va vor stimula o circulatie sanguina mai buna. Creierul se va oxigena mai bine si veti avea o productivitate ridicata, evitand totodata si aparitia de cheaguri de sange, varice si alte afectiuni corelate cu petrecerea indelungata a timpului la birou.